Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец май.

...
Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец май.
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за май

Нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец май. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака в месеца, в който се надяваме да стартираме да излизаме от изолацията!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под осцилация 1 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2020 година

Активните дни демонстрират дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на задачите ни ще ни донесе триумф.

При пасивните дни е противоположното – най-успешното държание е първо да забележим развоя на събитията и след това да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предизвестяват да сме по-внимателни, да не подхващаме рисковани ходове, в случай че е допустимо да не планираме значими срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги. Те са положителни за лекуване, както и за отвод от токсични привички и връзки.

Активни дни: всички дни

Пасивни дни: няма

Критични дни: 26, 28

Лична година 1

В годината ти на ново начало месец май ще ти даде по-спокоен интервал, в който ще имаш първите резултати от започнатото в предходния. Ако към този момент си стартирал нещо ново, в този момент е положително време да го стабилизираш и то да проработи в темп. Месецът не е удобен за слагане на ново начало. В персоналните ти връзки ще има, обвързвано желанието ти за самостоятелност. Твоите удобни дни, подобаващи за срещи и другарство, са 6, 15 и 24. Избягвай значими договаряния по отношение на персоналния или професионалния ти живот на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 2

В твоята персонална година, в която би трябвало да заложиш на такта и разбирателството, месецът ще ти даде опция да се вгледаш в себе си и да прецениш къде бъркаш. Един почтен и изчерпателен самоанализ ще ти даде опция да видиш и поправиш доста неща, с цел да се радваш на още по-добри взаимоотношения. Потърси справедлива противоположна връзка за държанието си. Дните на резултати от дейностите ти са 8, 17 и 26. Въздържай се от промени на 7, 16 и 25.

Лична година 3

В годината ти на нови другарства и настойници ще можеш да получиш доходи и резултати. Дръж сетивата си отворени за опциите за удобна житейска, за изясняване на нещо и за ново начало. Възползвай се от възможностите да увеличиш приходите и спестяванията си. Винаги са нужни. Особено мощни в това отношение са 9, 18 и 27. По-трудните ти дни през месеца са 1, 10, 19 и 28.

Лична година 4

В персоналната ти година на работа и компликации май е месец за привършване на някакъв план или на персонални или служебни връзки. Необходима е точна и справедлива преценка, а по-късно уверено деяние. Емоциите могат да бъдат допълнително, само че ги резервира за себе си, изключително при решаването на служебни въпроси. По-спокойните ти дни са 6, 15 и 24. Не провеждай значими диалози на 9, 18 и 27.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР